Nis

25/04/2024 tarihinde okulumuzda 11. sınıf öğrencilerine TYT , 12. Sınıf öğrencilerine AYT deneme sınavı yapıldı.

Nis

22/04/2024 tarihinde okulumuzda kermes gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmen, personel , öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Sağlık, Temizlik ve Beslenme kulübü olarak okulumuzda Mart ayının en temiz sınıfı  10D  sınıfı seçilmiştir.  Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Beyit Ezberleme Duvar Yazısı Çalışmaları etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

Ben Her Yerde Varım Projesi ve Dünya Sağlık Haftası kapsamında sağlıklı yaşam ve güvenli gıda kullanımına yönelik okulumuz sağlık hizmetleri alan öğretmeni Hamide ALMAR ile söyleşi yapılmıştır. Sağlıklı yaşam ve güvenilir gıda konusunda okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin ulaşabilmesi için pano hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuz 2024 Yıl Nisan Ayı Öğrencisine Ödülü Okul Müdür Yardımcımız Ümran GÜLDAL ÜZMEZ tarafından  Takdim Edildi.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Bu Nedir Etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlikle  son harfi verilen varlıkların, eşyaların ve kavramların ipuçlarıyla bulunması amaçlanmıştır.

Nis

Atatürk'ün Burhaniye'yi Ziyaretinin 90 Yıl Dönümü Kutlama Programı  Kaymakamız Sayın İlyas MEMİŞ, Belediye Başkanı Sayın Ali Kemal DEVECİLER, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Sayın Yusuf KAYA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Bülent AKMEŞE, Sayın İzettin ZENGİN , Okulumuzun Müdür Yardımcısı Sayın Sevilay AKDENİZ , Kurum-daire amirleri ve Burhaniye halkının katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti.

Nis

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı hakkında öğrencilerimize okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Nis

Okulumuz öğrencileri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı  tarafından hayata geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyeleri e- sınavına katıldılar. öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Toplum Hizmeti kapsamında  Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Reyhan OCAKDAN sorumluluğunda 12/E sınıfı öğrencileriyle 03/04/2024 tarihinde okul çalışanlarımızdan emekli olan, Mehmet ELMAS’ı Ramazan Ayı Münasebetiyle geleneksel değerlerimiz kapsamında bayram ziyaretinde bulunulmuştur. Bu ziyarette sebebiyle emekliye ayrılan personelimiz Mehmet ELMAS ve Ailesine teşekkür eder Sağlıklı ve Huzurlu bir hayat diliyoruz.

Nis

Sağlık, Temizlik ve Beslenme kulübü olarak sınıflarımızda suyun önemi, su ve sağlık konularında farkındalık oluşturmak amacıyla '25 litre'  isimli belgesel izletilmiş olup "Dünya Su Günü' okulumuzda öğrencilerimizle kutlanmıştır.

Nis

Ahde Vefa Konulu Değerler Eğitimi Panosu Değerler Eğitimi Kulübü tarafından hazırlandı. Emeği geçen Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

05/04/2024 tarihinde Cuma günü ders sonunda okulumuzda İstiklal Marşımız söylenerek Ara Tatil ve Bayram Tatiline Girildi. Tüm Personel ve Öğrencilerimizin Bayramlarını kutluyor İyi Tatiller Diliyoruz.

28/03/2024 tarihinde  Dr. Özgür BOLAT Liderliğinde Özgüven Projesi Kendime Güveniyorum Eğitimi Uzm. Psk.  Elif TİRYAKİ tarafından zoom üzerinden okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine konferans salonunda gerçekleştirildi.