Nis

Sağlık, Temizlik ve Beslenme kulübü olarak sınıflarımızda suyun önemi, su ve sağlık konularında farkındalık oluşturmak amacıyla '25 litre'  isimli belgesel izletilmiş olup "Dünya Su Günü' okulumuzda öğrencilerimizle kutlanmıştır.

Nis

Ahde Vefa Konulu Değerler Eğitimi Panosu Değerler Eğitimi Kulübü tarafından hazırlandı. Emeği geçen Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

05/04/2024 tarihinde Cuma günü ders sonunda okulumuzda İstiklal Marşımız söylenerek Ara Tatil ve Bayram Tatiline Girildi. Tüm Personel ve Öğrencilerimizin Bayramlarını kutluyor İyi Tatiller Diliyoruz.

28/03/2024 tarihinde  Dr. Özgür BOLAT Liderliğinde Özgüven Projesi Kendime Güveniyorum Eğitimi Uzm. Psk.  Elif TİRYAKİ tarafından zoom üzerinden okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ben Her Yerde Varım Projesi Kapsamında Mart 2024 etkinliği olarak Manevi değerlerimizden olan Ramazan ayının bilinçli bir şekilde ifa edilmesini sağlamak için Ramazan Panosu Hazırlama için Öncelikle Öğrenciler ile nasıl bir pano hazırlanabileceği üzerinde istişare yapıldı. Verilen karar doğrultusunda çıktılar alındı materyaller kesip yapıştırıldı. Daha sonra çalışmalar okulumuz panosuna asılıp öğrenciler ve velilerin istifadesine sunuldu.

Okul Olarak Kütüphane Haftası kapsamında bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.

- Kütüphane haftası  etkinlikleri kapsamında Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Kültür  Edebiyat Kulübü  olarak , Burhaniye İlçe Halk Kütüphanesi ve  Faruk Kızıklı Kütüphanesine  bir  dizi gezi gerçekleştirdik. İlçe Halk Kütüphane sorumlusu Mustafa DEMİRTAŞ , kütüphaneyi detaylı tanıtarak, kitaplar ,üyelik  gibi konularda bilgi vererek üniversite hazırlık konusunda öğrencileri yönlendirdi. Bu etkileyici gezimizin ardından .Faruk Kızıklı Kütüphanesine  geçildi. Kütüphane hakkında kütüphane yetkilisi öğrencileri bilgilendirdi. Açıklamadan sonra öğrenciler kitaplar arasında gönüllerince gezip  istedikleri kitapları alarak o sessiz tarihi doku içinde herkes kendine uygun bir köşe seçerek kendi kitabında yolculuğuna başladı. Kitap okuma  saati ve  kütüphane gezimiz  'kitaba yaptığımız bu güzel ve anlamlı yolculukla' son bulmuştur.

- Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz kültür edebiyat kulübü öğretmeni Pervin ÇELİK CANER tarafından öğrencilere dijital kütüphane konulu etkinlik gerçekleştirildi. Ayrıca kulüp öğrencisi C.Z. tarafından sınıfa sesli kitap okuma etkinliği yapıldı.

- Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü öğretmeni Binay AYDIN SAKARYA tarafından öğrencilere " Eşekli Kütüphaneci" hakkında bilgi verildi. Kitap okuma aşkının insana neler yaptırabilecegini anlatan Eşekli Kütüphaneci belgeseli izletildi.

Bu geziyi düzenleyen,Kültür Edebiyat  kulübü öğretmenleri ve öğrencilerine bu anlamlı etkinliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzda Ali Kuşçunun Vefatının 550. Yıl Dönümü kapsamında Resim Etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Staja Çıkan 12. Sınıf Öğrencilerimizin işletmeleri denetlendi. Denetime Koordinatör Müdür Yardımcımız Ümran GÜLDAL ÜZMEZ ve Alan Şefimiz Esen Sevim ATAY katıldı.

Ayvalık Devlet Hastanesinde Staj Yapan 12. Sınıf Öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirildi.

Mesleki gelişim atölyesi dersinde kendi oyunumuzu tasarlıyoruz etkinliği gercekleştirildi. Tasarlanan oyunlar her grup tarafından istasyon tekniği kullanılarak oynamaları ve değerlendirmeleri yapmaları istendi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kitap Tanıtım Etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bakanlığımız tarafından 26 Mart ve 27 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ortak sınavda görevli öğretmenler ile Okul Müdür Yardımcımız Sevilay AKDENİZ toplantı düzenledi.

Dilimizin Zenginliği Projesi ve Divanu Lugatit Türk 950. Yılı Anma Etkinliği kapsamında pano tanıtım çalışması ve esre tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Okulumuz 2024 Yılı Mart Ayı Öğrencisine Ödülü Okul Müdür Yardımcımız Sevilay AKDENİZ tarafından  Takdim Edildi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Kutadgu Bilig Okumaları Bulmaca Etkinliği gerçekleştirildi.