Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasında yapılan "İmkan Bizden Oynamak Sizden" Mahalle Ligi Turnuvasının gerçekleşmesine yönelik iş birliği protokolü kapsamında Balıkesir Ali Hikmet Paşa tesislerinde 06.03.2024 Çarşamba günü Mahalle Ligi futbol müsabakasına katıldık.

Okulumuz Öğrencileri 06 Mart 2024 tarihinde Haydi Burhaniye Söyle Müzik Yarışmasına Katıldı. Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Okulumuzda 1-7  Mart   Deprem   Haftası kapsamında personel ve öğrenci  tahliye  tatbikatı 06/03/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Kutadgu Bilig Okumaları Anlamını Bul Etkinliği Gerçekleştirildi.

4 Mart dünya obezite günü hakkında okulumuzda pano hazırlandı. Sağlığın ve sağlıklı beslenmenin önemi vurgulandı.

Hijyen eğitimi ve alkol ve sigaranın zararları hakkında öprencilerimize eğitim yapıldı. Sağlık temizlik beslenme kulübü olarak öğrencilerimize kişisel hijyen konusunda  sunum yapıldı ve farkındalık düzeyleri arttırıldı.

Şbt

Öğrencilerimizin Sıfır Atık ve Yeşil Dönüşüm kavramının gençlerimizde bir yaşam tarzı haline gelmesi amacıyla Proje Tasarım derslerinde öğrencilerimiz tarafından eserler yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri 26 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan 35. Vergi Haftası ve devamında üçüncü kademedeki okulumuz 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine, Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve EBA'da yer alan eğitim CD'lerinin gösterimi gerçekleştirildi.

Şbt

Burhaniye Devlet Hastanesi Eğitim sorumlusu Celal CANER ile iş birliği yapılarak 23/02/2024 tarihinde 11:00 – 12:30 saatleri arasında okulumuz 11/C sınıfına Non – Formal Eğitim kapsamında doğum servisinde meslek uygulamalar dersi için  Burhaniye Devlet Hastanesi ziyaret edildi.

Şbt

İlçe Kaymakamımız Sayın İlyas MEMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bora ZİHNİ ve Şube Müdürümüz Sayın Bülent AKMEŞE okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek, bilgi alış-verişinde bulundular.

Şbt

Ödül Belgesi Hak Kazanan Öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Kadriye ATAK tarafından belgeleri takdim edildi.

Şbt

Okulumuz 2024 Yılı Şubat Ayı Öğrencisine Ödülü Okul Müdürümüz Kadriye ATAK tarafından  Takdim Edildi.

Şbt

Okulumuz Değerler Kulübü olarak Mart 2023 Yılı Pano Çalışması Gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerinden Ali YÜKSEL ve Seda KAPTI 'nın Doğum Günü Kutlandı. Öğretmenlerimize Nice Mutlu Yılar diliyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri Şubat ayı etkinlikleri sergilendi