Şbt

Okulumuz 2024 Yılı Şubat Ayı Öğrencisine Ödülü Okul Müdürümüz Kadriye ATAK tarafından  Takdim Edildi.

Şbt

Okulumuz Değerler Kulübü olarak Mart 2023 Yılı Pano Çalışması Gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerinden Ali YÜKSEL ve Seda KAPTI 'nın Doğum Günü Kutlandı. Öğretmenlerimize Nice Mutlu Yılar diliyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri Şubat ayı etkinlikleri sergilendi

Şbt

Balıkesir ili genelinde 'TAKIMINI KUR,BU HEYECANI SEN DE YAŞA' sloganıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ,Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Burhaniye Belediyesi paydaşlığında gerçekleşen 'MAHALLİ LİG TURNUVASINDA YILDIZLAR Kategorisinde okulumuz İlçe birincisi oldu. Balıkesir de yapılacak turnuvaya katılma hakkı kazandı. Müdür Yardımcımız Ümran GÜLDAL ÜZMEZ tarafından hediyeleri takdim edildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Deneme Sınavı 16/02/2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 12/02/2024 - 16/02/2024 tarihleri arasında okulumuzda  Atasözü/Deyim Resimleme Etkinliği yapıldı.

Şbt

Gençler için Avrupa ve demokrasi kavramlarının vurgulanarak temsili bir seçim gerçekleştireceğimiz projede bu süreçte yapılacak etkinliklerin içeriği amacı ve uygulanışı konularında profesyonel yardım aldık. Proje sahibi ortaklarımızdan Roxana Vostinar Romanya'da faaliyet gösteren Europe Direct Timişoara  adlı sivil toplum kuruluşu yetkilileri ile proje katılımcıları için  bir online workshop organize etti bu kapsamda kuruluştan iki yetkili tarafından 12 Şubat 2024 tarihi saat 18.00'de  öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen workshop'ta politik kampanya hazırlama ve yürütme süreçleri hakkında bilgiler verildi.

Şbt

Okul Sağlığı Kapsamında 13/02/2024 tarihinde okulumuzda Meyve ve Süt Günleri Düzenlendi.

Şbt

Hava Kuvvetlerinde İha Siha Pilotu olarak görev yapan  Okulumuz 2019 Sağlık Hizmetleri Alanı Sağlık Bakım Teknisyenliği Dalı Mezun Öğrencisi Burak SARAÇOĞLU okulumuzu ziyaret etti. Kendisine başarılar dileriz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 05/02/2024 - 09/02/2024 tarihleri arasında okulumuzda  "Anlat Bakalım" etkinliği yapıldı.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla 6 Şubat 2024 tarihinde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza ALLAH 'tan rahmet diliyoruz.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Kadriye ATAK başkanlığında Müdür Yardımcılarımız ve Öğretmenlerimizle 05/02/2024 tarihinde  Gerçekleştirildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde Bakanlığımız tarafından gönderilen öğretmen önlükleri öğretmelerimize dağıtıldı. Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Yeni Önlüklerle Merhaba diyoruz.

Şbt

Müdür Yardımcımız Sevilay AKDENİZ ve Alan Şefimiz Hamide ALMAR'ın doğum günü kutlandı. İdarecimiz ve öğretenimizin doğum günlerini kutluyor nice seneler diliyoruz.