Ock

Balıkesir ili genelinde 'TAKIMINI KUR,BU HEYECANI SEN DE YAŞA' sloganıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ,Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Burhaniye Belediyesi paydaşlığında gerçekleşen 'MAHALLİ LİG TURNUVASINDA YILDIZLAR Kategorisinde okulumuz İlçe birincisi oldu. Balıkesir de yapılacak turnuvaya katılma hakkı kazandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS başvuruları başladı. YKS oturumları (TYT-AYT-YDT)başvuru işlemleri 1-26  Şubat 2024 tarihleri arasında alınacak.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında, 18/01/2024 tarihinde öğleden sonra sınıflarımızda Anıtkabir sanal gezi etkinliği yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 15/01/2024 - 19/01/2024 tarihleri arasında okulumuzda anahtar kelimelerle hikaye yazma etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Balıkesir ili genelinde 'TAKIMINI KUR,BU HEYECANI SEN DE YAŞA' sloganıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ,Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Burhaniye Belediyesi paydaşlığında gerçekleşen 'MAHALLİ LİG TURNUVASINA katıldık

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında, 18/01/2024 tarihinde sınıflarımızda Sudoku oyun saati, komedi taklit saati ve spor etkinlikleri yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında, 17/01/2024 tarihinde öğleden sonra sınıflarımızda Doğa tarihi müzelerinin önemi üzerine Prof. Dr. Mehmet Sakıç’ın söyleşisi seyrettirilerek Houston Doğa Tarihi ve Bilim Müzesi sanal ortamda gezdirildi.İnsanın doğa üzerindeki etkisi tartışıldı

Ock

Türkiye Uzay Ajansı tarafından " Ay Yıldızımız Çok Yakında Uzayda" başlığıyla hazırlanan video EBA üzerinden öğrencilerimize izletildi.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında, 17/01/2024 tarihinde sınıflarımızda en sevdiğin şehir paylaş ve tekerleme yarışması etkinliği yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında, 16/01/2024 tarihinde öğleden sonra sınıflarımızda sıfır atık sosyal sorumluluk etkinliği yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında, 16/01/2024 tarihinde sınıflarımızda Kitap Okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz Sağlık , Temizlik ve Beslenme kulübü öğrencileri sınıflarda çocukluk dönemi hastalıkları ve bağışıklama konularında eğitim verdiler. Bu konuda öğrencilerimizin farkındalık düzeyleri arttırıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında, 15/01/2024 tarihinde sınıflarımızda Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Şehitlerimiz için 15/01/2024 tarihinde yapılan İstiklal Marşı Töreninde 1 Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunuldu. Vatanımız için şehit düşen askerlerimize Allah'tan Rahmet Milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Ock

Millî Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü tarafından 12  Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen Millî Savunma Üniversitesi 2023/2024 Yılı Yüz Yüze Tanıtım Toplantısına katıldık.