BALIKESİR / BURHANİYE - Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı 10. Sınıf öğrencilerinin  teorik bilgilerini pekiştirmek, uygulama alanlarını tanımalarını sağlamak; yazışma, dosyalama ve arşivleme teknikleri ile ilgili uygulamaları gözlemlemek amacıyla Alan Şefi Esen Atay koordinatörlüğünde Burhaniye Adliyesine iş yeri ziyaretinde  bulundu. Ziyaret talebimizi kabul ederek, içten misafirperverlik göstererek öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulundukları için yetkililere teşekkür ederiz.

May

04-10 Mayıs 2024 Karayolları Trafik Haftası kapsamında öğrencilerimize trafik ve ilk yardım konularında eğitici videolar izletildi.

May

Okulumuz Öğretmeni Cumali BAKIR sorumluluğunda okulumuz 10. Sınıf öğrencileriyle Ecz. Kenan Sucuoğlu Huzurevi gidilerek büyüklerimizi ziyaret ettik.

May

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında Burhaniye Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okulumuzun Sağlık Hizmetleri bölümünü  Burhaniye İmam Hatip Ortaokuluna tanıtım için program hazırladık. Programımızı 06/05/2024 tarihi 5.ders saatinde konferans salonumuzda  sunumumuzu gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz Müdürü Kadriye ATAK başkanlığında Öğretmenimiz Cumali BAKIR nezaretinde  21 kişilik öğrenci   ile  03/05/2024 Cuma günü  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversite Tanıtımı Gezisi gerçekleştirildi.

May

Okulumuz Müdürü Kadriye ATAK başkanlığında Öğretmenimiz Cumali BAKIR nezaretinde  21 kişilik öğrenci   ile  03/05/2024 Cuma günü Burdur Salda Gölü, İnsuyu Mağarası ve Sagalassos Antik Kenti Gezisi gerçekleştirildi.

May

Değerler Eğitimi Kulübü Mayıs ayı çalışmaları kapsamında okulumuzda pano hazırlandı.

May

Okulumuz Müdürü Kadriye ATAK başkanlığında Öğretmenimiz Cumali BAKIR nezaretinde  21 kişilik öğrenci   ile  04/05/2024 Cumartesi günü  Denizli Pamukkale Travertenler ve Hierapolis Antik Kent Gezisi Gerçekleştirildi.

May

Okulumuz 2024 Yılı Mayıs Ayı Öğrencisine Ödülü Okul Müdür Yardımcımız Sevilay AKDENİZ tarafından  Takdim Edildi.

May

1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik ve  İlkyardim haftası etkinlikleri doğrultusunda Sağlık, Temizlik ve Beslenme kulübü öğrencilerimiz pano hazırlamışlardır.

May

Okulumuz öğrencileri tarafından Trafik Güvenliği Liseler Arası Bilgi Yarışmasına Başvuruda bulunduk.

Nis

26/04/2024 tarihinde Burhaniye Bilim Sanat Merkezinde  gerçekleştirilen Tübitak 4006 Bilim Fuarına katıldık.

Nis

25 Nisan 2024 Perşembe günü , Okulumuz Konferans Salonunda Rehber Öğretmen Sayide ÇAKIR tarafından planlanan ve organize edilen velilerimize En İyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği Eğitim Görevlisi tarafından verilmiştir. Eğitim sonunda veliler ile öğretmen görüşmeleri gerçekleştirildi.

Nis

25/04/2024 tarihinde okulumuzda 11. sınıf öğrencilerine TYT , 12. Sınıf öğrencilerine AYT deneme sınavı yapıldı.

Nis

22/04/2024 tarihinde okulumuzda kermes gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmen, personel , öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.