Haz

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Erasmus + Mesleki Eğitim Akreditasyonu - İşbaşı İzleme Hareketliliği kapsamında , 2022 yılı Konsorsiyumu üyesi olan okulumuzdan Sağlık / Sağlık Hizmetleri Alanı öğretmeni Cumali BAKIR Katıldı. İspanya'nın Oviedo şehrine hareketlilik gerçekleştirildi. Öğretmenimiz IES PEREZ DE AYALA okulunda 22-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Hasta Yaşlı Bakımı ve Yenilenebilir Enerji alanlarındaki uygulamaları yerinde izleme fırsatı buldular.

Haz

Rusya moskovada tıp bölümünü kazanan 2020 Yılı mezunlarımızdan öğrencimiz Özge KISKANÇ 2022-2023 Öğretim Yılında öğrenim gören Öğrencilerimizle buluştu. Bilgi ve birikimlerini paylaştı. Kendisine teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

Haz

Türkiye Çevre Haftası kapsamında okulumuzda çevrenin korunması konusunda farkındalık oluşturmak, sıfır atık anlayışına uygun bir şekilde, daha temiz ve  daha yeşil yaşamın önemini vurgulamak amacıyla  etkinlikler gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası Gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmenlerimize ve turnuvaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası çerçevesinde Okul Panosu hazırlandı.

May

9. Sınıf Öğrencilerimize Dal Tanıtımı Okulumuz Alan Şefi Hamide ALMAR tarafıdan yapıldı.

May

31 Mayıs  Dünya Tütünsüz Gününde öğrencilerimize bilgilendirme videoları izletildi. Tütünün zararları vurgulandı.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sayide ÇAKIR tarafından Velilerimize Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri verildi.

May

Okulumuz Rejber Öğretmeni Sayide ÇAKIR tarafından Bağımlılıkla Mücadele Veli Semineri gerçekleştirildi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. Yılı İlçe Kutlama Programına Okulumuz Müdürü Kadriye ATAK, Müdür Yardımcıları İbrahim KAPTI ve Sevilay AKDENİZ Öğretmenlerimizden Ali YÜKSEL, Gökhan KINCI, Hatice AVCI , Nalan AYDIN , Murat AKTEPE , Sultan ERKUŞ BEYEN Ve öğrenci grubumuzla katıldık.

Okulumuzda Öğrencilerimize Yardımcı Kaynak Kitapları Dağıtıldı

May

BİGEP kapsamında İyi Uygulama Örnekler 2023 Yılı Mayıs Ayı Matematik Dersi Etkinliğinde Okul binasının yüksekliğini gölgesinin uzunluğunu ölçerek hesaplamanın yolları öğrencilerle tartışıldı. Seçilen bir öğrencinin okul binasının gölgesiyle hizalanarak gölge uzunlukları ölçüldü. Öğrencinin boyu da ölçüldükten sonra, benzerlik kullanılarak hesaplama yapılması amaçlanmıştır.

May

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan “Erişkin Bazı Metabolizma Hastalıkları (Tiroid, Osteoporoz, Gut) ve Çölyak Hastalığı Kontrol Programı 2019-2023” farkındalık çalışmaları kapsamında, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü'nde okulumuz öğrenci ve personellerine eğitim verildi.

May

Sağlık temizlik beslenme kulübü olarak çevre sağlığı konusunda yapılan etkinlik cercevesinde öğrencilerimize derslerde 'Su ve Suyun Önemi '  ni hatırlatmak amacıyla  belgesel izletilmistir.

May

05/05/2023 TARİHİNDE OKULUMUZ 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE TYT OKUL DENEMESİ SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ