Kardeş okul projesi kapsamında okulumuz 9. 10. 11. ve 12.  sınıf öğrencileri yaşanan deprem ve sel felaketi nedeniyle kardeş okul (Mahmut-İkbal Büyükkırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) öğrencilerine

"Kardeşime Mektup" çalışması yapıldı.  Mektuplar posta yoluyla kardeş okulumuza gönderildi. Kardeş okulumuz alınan mektuplar ile ilgili bir video paylaştı . Kardeş okulumuz Mahmut-İkbal Büyükkırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çalışan İdareciler, Öğretmenler Personeller ve Öğrencilere çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında okulumuz Değerler Eğitimi Kulüp Öğretmeni Keziban DEMİRAY tarafından 04/05/2023 tarihinde Veli Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

May

Ortağı olduğumuz EUth 4  Democracy adli eTwinning projesi kapsaminda Avrupa Birligi Parlamento üyesi Ramona STRUGARIU ile  gerçekleştirilen Online toplantı  öncesinde  proje sorumlusu öğretmenimiz ile  katılımcı öğrencilerimiz bir hazırlık toplantısı gerçekleştirdiler.Romanyadan  AB Parlamento üyesi sayın Ramona STRUGARIU katılımcı öğretmen ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. AB yasa yapma süreci, oy kullanma, iş ve işleyiş gibi pek çok konuda merak edilenleri büyük bir içtenlikle yanıtlayan üye bu projenin parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

May

1-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında  "Trafik Ve İlk Yardım Haftası kapsamında  okulumuzda tüm eğitim paydaşlarına eğitim verildi.

May

Okulumuz Müdürü Kariye ATAK tarafından Okulumuz öğretmenlerinden Koray DEMİRAY ve Keziban DEMİRAY'a üstün başarı belgesi takdim edildi.

May

Okulumuz tarafından 29.04.2023 tarihinde Müdür Yardımcımız Sevilay AKDENİZ başkanlığında; öğretmenlerimiz Esra AYGÜL ASLAN ve Tülay ŞAKI nezaretinde öğrencilerimizle Aydın İlinin Turistik ve Kültür Değerlerin Tanıtım gezisi gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz Öğrencilerine Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı hakkında okulumuz öğretmenleri tarafından eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Nis

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi Nisan 2023 Etkinliğimiz Sağlık Alanı Öğretmen ve Öğrencileri ile Veli Kadınlara Yönelik Kendi Kendine Meme Muayenesi Bilgilendirmesi Yapıldı. Kadınlara Yönelik Kendi Kendine Meme Muayenesi Afişi Hazırlandı, Broşür Hazırlandı, Anket Hazırlandı, Anlatım bilgilendirme ve Video Röpartajı yapıldı.

Nis

Bigep İyi Uygulama Örnekleri 2023 Yılı Nisan Ayı Etkinliğinde Öğrencilerin sık sık sordukları “Kadın Filozof yok mu” sorusu iyi uygulamamızın amacını oluşturmaktadır. Bu soru tarihteki kadın filozofların öğrenciler tarafından araştırılarak bir pano çalışması yapılmasını sağlamıştır.

Nis

SİBERAY programı kapsamında Okulumuz Rehber Öğretmeni Sayide ÇAKIR  işbirliğiyle Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Birimi Polis Memuru Fatma YİĞİT tarafından 25/04/2023 tarihinde  okulumuz 9 ve 10 sınıf öğrencilerine Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Güvenlik Konularında Farkındalık Eğitimi verildi.

Nis

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında 14/04/2023 tarihinde Okulumuz öğrencilerine Müdür Yardımcımız İbrahim KAPTI başkanlığında ve Din Öğretmenimiz Rıza Ulusoy sorumluluğunda Burhaniye İlçe Müftüsü Sayın Mustafa Ali IŞIK ziyaret edildi.

Nis

10/04/2023 tarihinde okulumuz Öğretmenleri ve Öğrecileri  İlçemizde  Eski Atatürk İlkokulu Tarihi Binasında Faruk Kızıklı İlkokulu bulunan Kütüphaneyi Ziyaret Etti. Tarihi binanın okulumuz Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ilk Eğitim Öğretim binası olması münasebetiyle kurumumuzda farklı bir yeri olduğu anlatıldı. Kütüphane olarak öğrencilerimizin faydalanacağı güzel bir yer olmuştur. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Nis

Bigep Kapsamında 13/04/2023 tarihinde okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerine TYT deneme sınavı yapıldı.

Nis

Okulumuzda Nisan Ayı Kök Değerler Sorumluluk Çalışması kapsamında pano hazırlandı. Emeği geçen Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında okulumuz e Twinning kulübü öğrencileri tarafından bir pano hazırlandı. Ayrıca Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili videolar okul iletişim kanalları aracılığıyla öğrenciler ve öğrenci velileriyle paylaşılmıştır. Bazı sınıflarda söz konusu bilgilendirici videolar öğrencilere izletilip, günün anlam ve önemi vurgulandı.